Om oss

Om Städia

Städia grundades 1998 och har idag cirka 90 medarbetare. Vi har vårt säte i Täby och arbetar i hela Storstockholmsområdet samt Uppsala, Göteborg, Halmstad, Malmö och Helsingborg. Vi har sedan starten hjälpt våra kunder med alla former av kvalitativ lokalvård. Tack vare vår kunskap och erfarenhet kan vi hjälpa dig som kund med samtliga utmaningar i er nuvarande och framtida lokalvård. Städia är auktoriserat av Almega samt ISO-certifierade sedan 2010. Samtliga arbetsledare på Städia har SRY- samt PRYL-utbildning för arbetsledarna och alla medarbetare genomgår SRY-utbildning. 

stadia_logo_icon svag+

Hållbarhet & kvalitet

Hållbarhet

Städia är ISO-certifierade sedan 2010. Hållbarhet och miljö har en stor plats i vår verksamhet och vi arbetar aktivt med att hela tiden utveckla verksamheten för att minimera vår miljöpåverkan. Detta arbete innefattar löpande personalfortbildning och uppföljning av vår personal, samt att säkerställa att den utrustning/materiel/redskap som används i vårt dagliga arbete minimerar miljöpåverkan. 

Kvalitet

All personal hos oss genomgår SRY-utbildning och samtliga arbetsledare genomgår även PRYL-utbildning. 

I alla våra samarbeten är målsättningen att du som kund ser oss som ditt självklara val av städpartner. Hög kvalitet, löpande kommunikation samt ett lösnings- och serviceorienterat tillvägagångssätt – detta är vad du som kund kan förvänta dig av oss på Städia. 

Bild_2

Cristian Di Silvestro

Arbetsledare

cristian@stadia.se

Bild_1

Erik Forsblom

Arbetsledare

erik@stadia.se

Bild_4

Johnny Hayes

Driftansvarig

johnny@stadia.se

Bild_6

Arsen Pogosian

Driftansvarig

arsen@stadia.se

Bild_5

Frida Hesslin

Ekonomi & administration

frida@stadia.se

Bild_7

David Becerra

Arbetsledare

david@stadia.se

Jobba hos oss

Idag har vi ett team på cirka 90 medarbetare. Vi är alltid på jakt efter duktiga medarbetare som vill ansluta till vårt team. 

Mejla gärna ditt CV till info@stadia.se